Εταιρεία

6b634e_0c984f31395f4a81a5ceb9ca50d3a127[1]Από το 2000, η “Red Courier” δραστηριοποιείται στο χώρο των ταχυμεταφορών, αντικαταβολών και εισπράξεων. Μέσα σ’ αυτά τα χρόνια η εταιρεία μας απέδειξε ότι η συνέπεια και η εξυπηρέτηση, παράλληλα με την ταχύτητα και τον σεβασμό στον πελάτη, αποτελούν τα εφόδια που διασφαλίζουν την παροχή κάτι ξεχωριστού στην δύσκολη και απαιτητική αγορά των courier.

Ακολουθώντας τους έντονους ρυθμούς εξέλιξης και έχοντας πάντα πλήρη επίγνωση της ανταγωνιστικής αγοράς, τον Ιανουάριο του 2005 η εταιρεία ανέβασε τον ήδη υψηλό πήχη της ποιότητας των υπηρεσιών της ακόμα ψηλότερα, παρουσιάζοντας τον καινούργιο της διακριτικό τίτλο, “Red Courier”, και εξασφαλίζοντας την αποτελεσματικότερη διεκπεραίωση των αποστολών της.

Από την ίδρυση της “Red Courier” και κατά τη διάρκεια της εξέλιξής της, υπήρξαν πολλοί παράγοντες οι οποίοι όχι μόνο συνέβαλαν στην ανάπτυξη της εταιρείας αλλά ταυτόχρονα της προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά. Ανάμεσα σε αυτούς είναι η πολυετής εμπειρία του εξειδικευμένου και πλήρως καταρτισμένου προσωπικού. Αυτό, σε συνδυασμό με το αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών που έχουμε αναπτύξει, προσδίδει στην εταιρεία μας σταθερά θεμέλια. Παράλληλα, η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών μας και η εγγυημένη αποτελεσματικότητά τους, οδηγεί στην ολοένα και μεγαλύτερη πελατειακή μας βάση.

Τέλος, η επιτυχής αντιμετώπιση των νέων προκλήσεων της αγοράς είναι το στοιχείο που μας διαφοροποιεί, προσθέτοντας κάτι ιδιαίτερο στις υπηρεσίες μας. Η εταιρεία μας υπόσχεται ότι θα εξακολουθήσει να είναι εκεί για σας και εγγυάται να φέρει εις πέρας και την πιο απαιτητική αποστολή.